Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Hírek
In memoriam Bóbis Tibor
Döbbenet és mély csend a tanári szobában, keressük a szavakat és könnyeinkkel küzdünk. Hétfőn reggel kaptuk a szomorú hírt, hogy kiváló kollégánk, BÓBIS TIBOR itt hagyta a vasvárisok nagy családját. 
Napok óta tudtuk, hogy kórházba került, és még ilyen körülmények között is oly fontos volt számára szeretett iskolája, mert néhány kollégát felhívott telefonon, hogy elmondja mi történt vele az utóbbi napokban. Különleges hangjából azt éreztük, hogy bizakodó, vártuk a jobb híreket. Sajnos nem így történt! 
 
Kedves Tibi! Drága TANÁR ÚR!
Több mint két évtizeden át tanítottad a történelmet és a filozófiát a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban. Diákok nemzedékei élhették át veled a legendás történelemórákat, amelyeken nem csupán száraz tényanyagot közöltél, hanem élményszerűvé tetted mindezt személyes megjegyzéseiddel, különleges humoroddal. Így nem véletlenül lettél sokak számára példakép, s a te hatásodra választották többen ezt a pályát hivatásul.
 
Osztályfőnökként nemcsak a tantárgyadat szerettetted meg a diákokkal, sokkal többet adtál nekik: emberséget, szeretetet. A Vasvári egyik legnépszerűbb tanára voltál, akit minden diák ismert, hisz a szünetekben nem tudtál a folyosón úgy végigmenni, hogy ne lett volna egy-egy vidám történeted, jó tanácsod számukra. Következetességed, szigorod rendkívüli humánummal párosulva tekintélyt és tiszteletet vívott ki.
Kollégaként is rendkívüli ember voltál. Sok mindent kaptunk tőled: odafigyelést, segítséget, biztatást, a nehéz pillanatokban egy-egy kedves mosolyt vagy kacsintást. Tiszteltünk magas színvonalú szakmai munkád, precízséged, elveidért való határozott kiállásod miatt. Igazi mester voltál a szó legnemesebb értelmében: kiváló pedagógus és csodálatos ember. Nyugdíjas éveidben sem szakadt meg a kapcsolatod szeretett iskoláddal. Szívesen jöttél közénk, még ekkor is segítettél, bátorítottál bennünket jó tanácsaiddal. Most ennek a csodálatos pályának vége szakadt.
 
Kedves Tibi! Drága TANÁR ÚR!
Fájó szívvel búcsúzunk TŐLED! Nyugodj békében! Emléked örökké megőrizzük!
 
A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium 
Tantestülete, Dolgozói,
Egykori és Jelenlegi Diákjai
 
Színház
A Tanár úr kérem c. előadás június 22- én, hétfőn 20 órától lesz a Rózsakert Szabadtéri Színpadon az  Arany A, B, D bérlettel rendelkező tanulók számára. (A járvány miatt elmaradt kamara előadás pótlása.)
 
 
 
Szülői tájékoztatás - étkezés megrendelés 2020-2021

Tájékoztató levél - étkezés megrendelés 2020-2021 tanévre

 
Érettségivel kapcsolatos tájékoztatások

 
ÜZENET a Végzősöknek
ÜZENET a Végzősöknek - egy csendes aulából a SZERENÁD napján ❤️🎼
 
Felajánlás iskolánknak
Kedves Vasvárisok!
A mai napon nemeslelkű felajánlásban részesültünk!
Rabócsi Renáta 250 darab maszkot juttatott el az iskolánkba. Minden érettségiző diáknak és pedagógusnak jut belőle, így garantálva az írásbeli érettségi vizsga biztonságos lebonyolítását.
Hálás KÖSZÖNET Rabócsi Renátának a nagyvonalú, empatikus segítő hozzáállásáért!
 
Tájékoztató

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzat közleménye az intézményi gyermekétkeztetés igénylésével kapcsolatban itt olvasható !

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 12 / 87
PageRank Kereső optimalizálás